PeopleUP Business Coaching

Aikaansaamisen taito – kohti parempaan hyvinvointia ja suorituskykyä! Koe elämääsi ja organisaatiotasi muokkaava coachingkokemus!

Hyväksi, hyvinvoivaksi ja tuloksekkaaksi johtajaksi ja esihenkilöksi kasvetaan ja kypsytään oman itsetuntemuksen ja itsereflektion kautta. 

 • Olenko johtajana ja esihenkilönä helposti lähestyttävä ja hyväksyvä, uskallanko aidosti kuulla näkemyksiä tuomitsematta?
 • Mitä vastuullinen johtaminen tarkoittaa minulle arjessa?

Entä oma hyvinvointini johtajana!

 • Miten edistän aikaansaavuutta, aikaansaamisen taitoa?
 • Miten saan jatkuvia muutoksia edistettyä arjessa?
 • Miten palaudun, kun jatkuva kuormitus päällä?

On aikoja jolloin menemme niin kovalla sykkeellä ja paineessa, että näkökulmien ja ongelmien ratkaiseminen myös kapenee, silloin auttaa pysähtyminen ja sparraaminen ammattitaitoisen coachin kanssa.

PeopleUPn coachingissa mahdollistamme sinulle muun muassa:

 • Ajan pysähtyä, reflektoida ajatuksia ja sparrata ajatuksia kokeneen, vahvan liiketoimintakokemuksen omaava, business coachin kanssa.
 • Tunnistamme potentiaalisi, vahvistamme voimavarojasi, saat keinoja avata lukkiutuneita vuorovaikutustilanteita ja viedä muutoksia arkeen sekä tukea tiimisi johtamiseen.
 • Fokusoidumme sinulle merkityksellisten asioiden äärelle ja mahdollistamme tuen henkilökohtaiselle hyvinvoinnille, joka näkyy toiminnassa parantuneena suorituskykynä.
Mira Pakarinen
Miralla on syvällistä osaamista positiivisesta psykologian hyödyntämisestä liiketoiminnan tuloksenteossa sekä hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamisesta organisaatioissa. Hän on myös kokenut business coach (PCC).
Ratkaisukeskeisyys, tuloksellisuus, aitous ja arvostava lähestymistapa ohjaavat hänen työskentelyään.
Miralla on 20 vuoden kokemus liike-elämästä ja hänellä on takanaan merkittäviä kehitys-, kulttuuri- ja muutoshankkeita, jotka ovat tuottaneet yrityksiin tuloksellisuutta, hyvinvointia, ja työn imua. Hän on kokenut ryhmien ja yksilöiden valmentaja. Asiakkaat arvostavat myös hänen johtamis-, yrittäjä-, ja esimieskokemusta.

Coachingprosessi

 1. Aloituskolmikantatapaaminen (45 min.), jossa valmennettava ja valmennettavan esihenkilö tai yrityksen edustaja esim. HR ja coach keskustelevat ja sopivat coachingille tavoitteet.
 2. 5 kertaa coachingtapaamiset, joissa keskitytään sovittujen tavoitteiden edistämiseen ja vahvistamaan valmennettavan hyvinvointia. Ensimmäinen tapaaminen 1,5 h ja loput neljä tapaamista tunnin mittaisia.
 3. Prosessin kesto 4-6 kk ja tapaamisaikataulu sovitaan asiakkaan kanssa.
 4. Tapaamiset toteutus: ensimmäinen tapaaminen kasvotusten ja seuraavat tapaamiset virtuaalisesti. Kolmikannat joko kasvotusten tai virtuaalisesti.Ensimmäinen tapaaminen voidaan sopia myös toteutettavaksi virtuaalisesti.
 5. Päätöskolmikantatapaaminen (45 min.), jossa valmennettava, valmennettavan esihenkilö tai yrityksen edustaja esim. HR ja coach arvioivat prosessin tavoitteiden täyttymistä.
 6. Etukäteistehtävänä tavoitteiden pohdintaa, omien vahvuuksien tunnistaminen, välitehtävät prosessin ajan ja sähköpostituki mahdollisiin kysymyksiin ja pohdintoihin prosessin ajan.

Hinta

PeopleUPn coachingin avajaistarjouksena tarjoamme henkilökohtaisesta, tuloksellista ja inhimillistä 5 kerran Business Coaching prosessia tarjoushinnalla 3000 € + 24% alv. 

Normaali hinta 5 kerran prosessille on 3500 € + 24% alv.,  sisältäen prosessin ja alku- ja loppukolmikannat sekä etukäteis- sekä välitehtävät ja sähköpostituen prosessin ajan. 

Tarjous voimassa 31.3. asti.  Otathan yhteyttä, niin jutellaan lisää: Mira Pakarinen, mira.pakarinen@peopleup.fi tai p.0400-288 232.

Tilaa tästä

Valitse maksutapa:

Maksa paikkasi luottokortilla, verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla tästä.

Tai