PeopleUPWebinaari

ERILAISUUDEN SANOITTAMINEN TYÖYHTEISÖSSÄ (Webinaari)

Ajankohta ja kesto: tiistai 11.10.2022 klo 8.30-9.30

Mitä erilaisuus tarkoittaa työyhteisössä? Tunnistanko oman käyttäytymistyylini? Entä osaanko sopeuttaa sitä muiden erilaisiin tyyleihin?

Meillä kaikilla on oma yksilöllinen toiminta- ja käyttäytymistyylimme ja kohtaamme päivittäin erilaisten tyylin omaavia ihmisiä. Hyvä kysymys on, tuleeko näitä asioita mietittyä työn arjessa ja erityisesti miten nämä erilaisuudet vaikuttavat yhteistyöhömme ja vuorovaikutukseemme.

Erilaisuutta on tärkeä sanoittaa työyhteisöissä. Jokaisen yksilön on hyvä ”katsoa peiliin” ja tunnistaa: ”Miten minä luontaisesti käyttäydyn ja toimin työyhteisössä?”, ”Mitkä ovat omat vahvuuteni ja kehittämiskohteeni yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa?” ja ”Osaanko tunnistaa muita tyylejä ja sopeuttaa toimintaani kohdatessani erilaisten tyylien edustajia?”.

Tule tutustumaan erilaisuuden maailmaan ja kuulemaan, miksi teema on tärkeä työyhteisöissä ja miten ihmisten välistä yhteistyötä voisi edistää tästä näkövinkkelistä!

Kenelle: 

Esihenkilöille, johtajille, päälliköille, HR-asiantuntijoille ja kaikille, jotka haluavat kirkastaa näkemystään erilaisuudesta työyhteisössä.

Marianne Vendell
Marianne on kokenut pedagogisen pätevyyden omaava työ- ja organisaatiopsykologi, jonka syväosaamisalueena on työhyvinvointi, erityisesti työn imun edistäminen.
Hänellä on vahva kokemus valmennus- ja kehittämistehtävistä useilta eri aloilta, erityisesti teknologia-alalta. Hän on edistänyt onnistuneesti erityisesti työhyvinvointia, sisäistä työmotivaatiota,  valmentavaa johtamisotetta sekä  muutoksen ja LEAN-organisaation johtamista.
Lisäksi hän on vahvistanut menestyksellä työyhteisöjen vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kehittänyt henkilöstöjohtamisen prosesseja. Mariannella on myös vahvaa osaamista rekrytointien ja psykologisten soveltuvuusarvioiden toteuttamisesta ja ihmisten potentiaalin löytämisestä.

Ilmoittaudu mukaan!

Lähetämme sinulle linkin muutama päivää ennen webinaaria!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan PeopleUP markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

Jos et saanut linkkiä webinaariin, tarkistathan roskapostisi.