Everything DiSC Workplace® - arviointi ja sparrauskeskustelu (60 min.)

Kehitä itse- ja ihmistuntemustasi sekä vuorovaikutustaitojasi luotettavan DiSC-profiilin avulla!

Saat eväitä:
• Oman käyttäytymistyylisi tunnistamiseen ja kehittämiseen
• Muiden ihmisten erilaisten käyttäytymistyylien ymmärtämiseen
• Yhteistyön ja vuorovaikutuksen tehostamiseen eri käyttäytymistyylien välillä

Kenelle:
Everything DiSC Workplace sopii kaikille henkilöille, jotka haluavat lisätä itse- ja ihmistuntemustaan sekä kehittää itseään, asemasta tai tehtävästä riippumatta.

Everything DiSC® on tehokas ja käytännönläheinen työkalu sanoittamaan ihmisten erilaisuutta ja kuvaamaan näkyvää käyttäytymistä. Se tarjoaa henkilökohtaisia ja tehokkaita oppimiskokemuksia itse- ja ihmistuntemuksen sekä vuorovaikutuksen ja yhteistyön kehittämiseksi.

Everything DiSC® on alkuperäinen ja kehittynein DISC-profiili, joka hyödyntää adaptiivista mittausmenetelmää ja kehittyneitä algoritmeja. Profiili on validoitu kaikissa Pohjoismaissa erikseen omilla viiteryhmillään. Luotettavuus on hyvin korkea (kahdeksalla akselilla mitattuna reliabiliteetti suomalaisella aineistolla 0,86-0,95 akselista riippuen).

Mitä saat:
Saat verkossa täytettäväksesi sähköpostin kautta Everything DiSC itsearvioinnin. Vastaustesi perusteella sinulle laaditaan henkilökohtainen 20-sivuinen raportti.

Raportin sisältö:
• luontainen toimintatyylisi
• toimintaasi ohjaavat prioriteetit (voimavarojesi suuntaaminen)
• motivaattorisi ja stressitekijäsi
• oma suhtautumisesi muihin tyyleihin
• strategioita suhteidesi tehostamiseksi eri tyylien kanssa

Sertifioitu valmentaja Marianne Vendell on sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla sopiaksenne henkilökohtaisen sparrauskeskustelun raportin pohjalta. Keskustelu toteutetaan Teamsissa. Saat raportin tutustuttavaksesi heti arvioinnin tekemisen jälkeen jo ennen sparrauskeskustelua.

Marianne Vendell
Marianne on kokenut pedagogisen pätevyyden omaava työ- ja organisaatiopsykologi, jonka syväosaamisalueena on työhyvinvointi, erityisesti työn imun edistäminen.
Hänellä on vahva kokemus valmennus- ja kehittämistehtävistä useilta eri aloilta, erityisesti teknologia-alalta. Hän on edistänyt onnistuneesti erityisesti työhyvinvointia, sisäistä työmotivaatiota,  valmentavaa johtamisotetta sekä  muutoksen ja LEAN-organisaation johtamista.
Lisäksi hän on vahvistanut menestyksellä työyhteisöjen vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kehittänyt henkilöstöjohtamisen prosesseja. Mariannella on myös vahvaa osaamista rekrytointien ja psykologisten soveltuvuusarvioiden toteuttamisesta ja ihmisten potentiaalin löytämisestä.

Hinta

390 € / hlö, +24% alv.

Haluatko tarjota tiimillesi kehittymisen mahdollisuuksia Everything DiSC®-työyhteisöprofiilen avulla?

Paras hyöty saadaan, kun koko tiimi tekee DiSC-profiilit ja prosessoi tuloksia yhdessä. Everything DiSC Workplace -työyhteisöprofiili auttaa hyödyntämään tiimissä erilaisuuden voimaa ja luo pohjan vahvalle tiimikulttuurille. Tiimikohtainen arviointi mahdollistaa myös rajattoman maksuttomien parivertailujen tekemisen tiimissä.

Pyydäthän tarjouksen, kun haluat tilata DiSC-profiilit työyhteisöllesi tai tiimillesi. Tällöin profiilien purku ja prosessointi voidaan tehdä yksilösparrausten vaihtoehtona tiimin yhteisessä workshopissa. Ota yhteyttä Marianne Vendell marianne.vendell@peopleup.fi, 044 4960963 tai täällä.

Varaa aika arviointi ja sparrauskeskusteluun

Maksa paikkasi luottokortilla, verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla tästä.

Tai

Jos et saa vahvistusta ostoksestasi sähköpostiisi, tarkistathan roskapostisi.