PeopleUPKoulutus

ITSEMYÖTÄTUNTO TYÖELÄMÄSSÄ - HYVINVOINNIN JA SUORITUSKYVYN PERUSTA

Ajankohta ja kesto: 13.12.2022 klo 9-10.30
Vuorovaikutteinen etäkoulutus

Suorituskyky ja hyvinvointi eivät sulje toisiaan pois – Itsemyötätunto auttaa tutkitusti yhdistämään molemmat.

Itsemyötätunnolla tarkoitetaan kykyä kohdella itseään rakentavasti kuten kohtelisi toista kenestä välittää, niin pitkällä aikavälillä kuin vaikeina hetkinäkin. Tämän taidon harjaannuttaminen on tutkimusten mukaan oiva tapa vähentää stressiä, lisätä elämäntyytyväisyyden kokemusta, kohentaa aikaansaavuutta ja vahvistaa henkistä sinnikkyyttä muutostilanteissa.

Itsemyötätunto näkyy esimiestyössä ja johtamisessa muun muassa lisääntyneenä mielenrauhana, suorituskyvyn paranemisena, rentoutena, vahvuutena kohdata paremmin haasteita, lisääntyneenä luovuutena ja myös elämän nauttimisena.

Koulutuksen hyödyt:

  • Tutustut itsemyötätunnon taitoon ja miten se voi olla avuksi hyvinvoinnin ja suorituskyvyn nostamiseksi.
  • Saat konkreettisia näkökulmia ja välineitä joiden avulla voit tuoda tätä taitoa arkeesi, sekä pitkällä tähtäimellä että niinä hetkinä, kuin sitä eniten tarvitsisit.
  • Saat myös mp3-nauhoitteen itsemyötätuntoharjoitteesta.

Kenelle: 

Johtajille, esihenkilöille, HR-asiantuntijoille ja muissa asiantuntijatehtävissä toimiville sekä kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet itsemyötätunnosta hyvinvoinnin ja aikaansaamisen perustana.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Eventium Oy:n kanssa.

Ronnie Grandell
Ronnie Grandell on itsemyötätuntoon erikoistunut työterveyspsykologi ja johtajuuscoach. Hän on kirjoittanut ensimmäisen suomalaisen tietokirjan itsemyötätunnosta nimeltä ”Itsemyötätunto” ja sille jatkoteoksen ”Irti itsekritiikistä”. Päivätyökseen Grandell työskentelee työterveyspsykologina ja coachina Mehiläisessä Turussa. Hän on vuosien varrella myös sparrannut johtajia, asiantuntijoita, urheilijoita ja muusikoita suorituskyvyn nostamiseen ja elämästä nauttimiseen liittyvissä kysymyksissä.

Koulutuksen sisältö:

  • Mitä itsemyötätunto on ja mitä hyötyjä se tuo mukanaan?
  • Miten voin vahvistaa itsemyötätunnon taitoa itsessäni?
  • Itsemyötätunto työelämän onnistumisen ja aikaansaamisen perustana?
  • Miten voin hyödyntää itsemyötätunnon taitoa esihenkilötyössä?
  • Miten käytän taitoa esimerkiksi vastoinkäymisten ja itselle haitallisen vaativuuden vallitessa?

Tämä etäkoulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Voit kysyä ja kommentoida koulutuksen aikana. Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.

Palautteita:

Kiitos! Tosi inspiroiva ja avartava kokonaisuus itsemyötätunnosta.

Sain konkreettisia vinkkejä ja ideoita itsemyötätunnon hyödyntämiseen niin työssä kuin omassa siviilielämässä

Paras koulutus, johon olen koskaan osallistunut! Kokonaisuus oli selkeä ja sujuva, puhuja mahtava. Siitä sai sekä käytännön vinkkejä että teoriaa sen taustalle. Osallisti ja opetti, mutta sai myös rentoutumaan.

Ronnien tapa kertoa ja ilmaista asiaansa esimerkkien ja eleidensäkin kautta oli hyvin mukaansatempaava.

Hinta

197 euroa / hlö (+ alv 24%). Valmennukseen sisältyy sähköinen koulutusmateriaali sekä tallenne, joka on koulutuksen jälkeen kahden viikon ajan osallistujien katsottavissa.

Ryhmäetuhinnat:
Samasta organisaatiosta kaksi tai useampi osallistujaa: 177 euroa / hlö (+ alv 24%).

Ilmoittautumisen peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Varaa paikkasi koulutukseen

Ilmoittaudu koulutukseen valitsemalla oikea koulutus ja täyttämällä lomake. Muistathan ilmoittaa myös osallistujien nimet ja sähköpostit. Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiin.