PeopleUPWorkshop

KRIISIJOHTAMINEN - TILANTEEN RAUHOITTAMISEN TAIDOT

Ajankohta ja kesto: To 5.5.2022 klo 9-12 ja To 19.5.2022 klo 9-12

Kriisit, uhka vai mahdollisuus? – Johtaminen myrskyn silmässä vaatii erityistä taitoa, joka onnistuessaan voi synnyttää uutta ja toimivampaa!

Millaista on johtaa myrskyn silmästä? Mikä silloin on tärkeää?

Workshopin jälkeen:

  • Ymmärrät kriisijohtamisen tärkeimmät ydintaidot
  • Tunnet tapoja johtaa itseäsi ja omaa mieltäsi hädän hetkellä
  • Ymmärrät muiden johtamista hädän hetkellä ja saat keinoja tilanteen rauhoittamiseksi
  • Opit vuorovaikutuksesta ja toimivasta päätöksenteosta kriisitilanteissa
  • Saat välineitä ennakointiin, jälkihoitoon ja kriisitilanteista oppimiseen

Kenelle:

Johtajille, päälliköille, esihenkilöille, projektipäälliköille, tiiminvetäjille ja muille kriisijohtamisesta vastuullisille ja kiinnostuneille

Johtaminen punnitaan erityisesti haastavissa ja yllättävissä tilanteissa, jotka poikkeavat tutusta arkijohtamisesta. Näissä kriisitilanteissa on yleensä paljon pelissä, kuormitus on kovaa, tunteet pinnalla ja riski epäonnistumiseen saattaa kasvaa, mikäli tilanteita ei syystä tai toisesta kyetä kohtaamaan tai johtamaan oikein.

Kriisijohtaminen on johtamisen taitolaji, jossa vaaditaan erityisiä taitoja: tehokasta päätöksentekokykyä ja rohkeita ratkaisuja, selkeää, linjakasta vuorovaikutusta ja viestintää sekä hyvin priorisoitua ja fokusoitua toimintaa. Toimiva kriisijohtaminen pohjautuu pitkälti hyvälle itsen johtamisen taidolle ja tilanteen rauhoittamisen kyvylle.

Valmennus toteutetaan modernilla Howspace-yhteistyöalustalla, joka luo monipuoliset oppimisen ja kehittymisen mahdollisuudet sekä yhteisöllisen kokemuksen. Valmennus sisältää alustuksia, monipuolista vuorovaikutusta sisältäviä harjoituksia ja ryhmätöitä. Pidämme huolen myös tauoista.

Saat lisätietoa, ennakkotehtävän ja linkin alustalle ennen valmennusta. Nämä toimitetaan sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.

Päivi Inki
Päivi on valmentamisen ammattilainen, kokenut sertifioitu business – sekä agile coach, jolla on tekninen asiantuntijatausta, monipuolista kokemusta työelämän monista eri rooleista ja ympäristöistä.
Päivin erityisinä kiinnostuksen kohteina ovat ihmisen ehtymätön kyky kehittyä ja uudistua, taito vaikuttaa tuloksellisesti omaan ja muiden ihmisten sekä organisaatioiden elämään ja onnistua tavoitteissaan.
Päivin työhistoria sisältää runsaasti henkilökohtaista johtamiskokemusta sekä lisänä sivuammatissaan sukeltajien kouluttajana kertynyttä itsen, erilaisten ihmisten ja akuuttien tilanteiden johtamisen taitoa. Valmentajana hän työskenteleekin usein vaativissa päällikkö-/johtotason kehittämisen hankkeissa, joissa vahvistetaan rohkeaa ja aikaansaavaa johtajuutta, sujuvaa työarkea ja moninaisten tilanteiden hallintaa, hyviä vuorovaikutustaitoja, ihmisten kestävää toiminta- ja työkykyä sekä elintärkeitä resilienssitaitoja.
Päivillä on lisäksi erityispätevyys haastavien tilanteiden ja kriisijohtamisen sekä konfliktien hallinnan valmentamiseen.
Käytännöllisenä ihmisenä Päivi arvostaa ratkaisukeskeisyyttä, tekoja ja toimeenpanoa, sinnikkyyttä ja arvostavaa mutkattomuutta. Hänen toimintansa ankkurina on betoninen luottamus itseen, toisiin ja tulevaisuuteen.

Workshopin sisältö:

Valmennuksessa perehdytään oleellisimpiin kriisijohtamisen ydintaitoihin, kuten itsen ja oman mielen johtamisen keinoihin, haastavien tilanteiden johtamisen toimiviin tapoihin sekä erityisesti tilanteen rauhoittamisen konkreettisiin keinoihin.

Valmennuksessa käsitellään lisäksi erityisesti kriisitilanteisiin soveltuvaa päätöksentekoa ja vuorovaikutustaitoja.

Valmennuksen tavoitteena on antaa valmiuksia kohdata ja johtaa haastavia tilanteita työpaikoilla tehokkaasti siten, että tilanteet kyetään rauhoittamaan ja yksilöiden ja työyhteisön toimintakyky säilyy.

Hinta

598 € / hlö, ryhmäetuhinta 558 € / hlö (min. 2 hlöä samasta organisaatiosta). Hinnat +24% alv. Hinta sisältää valmennuksen, digitaalisen oppimisalustan käytön, valmennusmateriaalit sekä kehittymistehtävät.

Osallistujan peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen valmennuksen toteutusta. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % valmennuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko valmennuksen hinta. Esteen sattuessa valmennuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Tilaajan peruutusehdot

Valmennus toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Muussa tapauksessa se peruutetaan.

Varaa paikka PeopleUPWorkshopiin

Valitse maksutapa:

Maksa paikkasi luottokortilla, verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla tästä.

Tai

Jos et saa vahvistusta ostoksestasi sähköpostiisi, tarkistathan roskapostisi.