Onnistutaan yhdessä – tiimivalmennus, sis. Everything DiSC Workplace® - arviointi

Tiimin vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoilla kohti huipputiimiä! – tilaa valmennus joko omalle tiimillesi tai organisaatiosi tiimille

Kesto ja ajankohta:
6 h tai 2 x 3 h, ajankohta sovitaan tilauksen jälkeen 1-2 kk:n ajanjakson sisällä

Saatte eväitä:
• Oman käyttäytymistyylienne tunnistamiseen ja kehittämiseen
• Muiden tiimiläisten erilaisten käyttäytymistyylien ymmärtämiseen
• Yhteistyön ja vuorovaikutuksen tehostamiseen tiimissä eri käyttäytymistyylit huomioiden

Kenelle:
Tiimivalmennus sopii työyhteisöille ja tiimeille, jotka haluavat kehittää jäsentensä itse- ja ihmistuntemusta sekä virittää tiimin vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä yhteenkuuluvaisuuden tunnettaan.

Sisältö:
• Ennakkotehtävä: Omaan DiSC-raporttiin tutustuminen ja alustavat pohdintatehtävät
• Tiimin vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä yhteenkuuluvuus – mikä tavoitteena?
• Oman luontaisen toimintatyylin tunnistaminen ja DiSC-raportin tulkinta
• Tutustuminen tiimin jäsenten toimintatyyleihin ja niiden kohtaamiseen
• Vuorovaikutuksen ja yhteistyön kehittäminen tiimissä
• Kehittämistehtävä: Tiimien jäsenten välisten DiSC-parivertailujen tekeminen

Marianne Vendell
Marianne on kokenut pedagogisen pätevyyden omaava työ- ja organisaatiopsykologi, jonka syväosaamisalueena on työhyvinvointi, erityisesti työn imun edistäminen.
Hänellä on vahva kokemus valmennus- ja kehittämistehtävistä useilta eri aloilta, erityisesti teknologia-alalta. Hän on edistänyt onnistuneesti erityisesti työhyvinvointia, sisäistä työmotivaatiota,  valmentavaa johtamisotetta sekä  muutoksen ja LEAN-organisaation johtamista.
Lisäksi hän on vahvistanut menestyksellä työyhteisöjen vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kehittänyt henkilöstöjohtamisen prosesseja. Mariannella on myös vahvaa osaamista rekrytointien ja psykologisten soveltuvuusarvioiden toteuttamisesta ja ihmisten potentiaalin löytämisestä.

Mitä saatte:

Tiimin jäsenet saavat verkossa täytettäväkseen sähköpostin kautta Everything DiSC itsearvioinnin. Vastausten perusteella kaikille laaditaan henkilökohtainen 20-sivuinen raportti.

Raportin sisältö:
• luontainen toimintatyylisi
• toimintaasi ohjaavat prioriteetit (voimavarojesi suuntaaminen)
• motivaattorisi ja stressitekijäsi
• oma suhtautumisesi muihin tyyleihin
• strategioita suhteidesi tehostamiseksi eri tyylien kanssa

 

Valmennukseen sisältyy Everything DiSC®-työyhteisöprofiili, joka on tehokas ja käytännönläheinen työkalu sanoittamaan ihmisten erilaisuutta ja kuvaamaan näkyvää käyttäytymistä. Se tarjoaa henkilökohtaisia ja tehokkaita oppimiskokemuksia itse- ja ihmistuntemuksen sekä vuorovaikutuksen ja yhteistyön kehittämiseksi.
Everything DiSC® on alkuperäinen ja kehittynein DISC-profiili, joka hyödyntää adaptiivista mittausmenetelmää ja kehittyneitä algoritmeja. Profiili on validoitu kaikissa Pohjoismaissa erikseen omilla viiteryhmillään. Luotettavuus on hyvin korkea (kahdeksalla akselilla mitattuna reliabiliteetti suomalaisella aineistolla 0,86-0,95 akselista riippuen).

Hinta

3600 € yhden päivän / tiimin kertatoteutus, + 24% alv.

3200 € useamman päivän samansisältöinen toteutus / useampi tiimi, + 24% alv.

+ 250 € Everything DiSC®-työyhteisöprofiili / hlö + 24% alv. 

Sertifioitu valmentaja Marianne Vendell on valmennuksen tilaajaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla tarkentaaksenne valmennuksen tavoitteita ja sopiaksenne valmennuksen ajankohdan. Valmennus toteutetaan digitaalisella oppimisalustalla ja siihen liittyy alustalla toteutettavia ennakko- ja kehittämistehtäviä. Tiimin jäsenet saavat henkilökohtaisesti linkin alustalle n. 1-2 viikkoa ennen valmennuksen toteutumista.

Voit ottaa myös henkilökohtaisesti yhteyttä Marianneen keskustellaksesi lisää valmennuksesta: Marianne Vendell, marianne.vendell@peopleup.fi, p. 044 4960963. 

Tilaa valmennus

Maksa paikkasi luottokortilla, verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla tästä.

Tai

Jos et saa vahvistusta ostoksestasi sähköpostiisi, tarkistathan roskapostisi.