Organisaation kehittäminen

Vahvista työn imua ja suorituskykyä organisaation voimavaroilla

Organisaation voimavarat kulkevat merkittävänä työhyvinvoinnin lähteenä rinta rinnan esihenkilötyön, työyhteisön ja yksilön voimavarojen kanssa.

Henkilöstöresurssien strategisella ja innostavalla johtamisella voit vahvistaa työn imun kokemuksia. Hyvinvoiva ja osaava henkilöstö omaa suorituskykyä ja luo menestystä organisaatiolle. Panosta siis systemaattisiin, strategisesti suunniteltuihin henkilöstöprosesseihin!

organisaation-kehittäminen-kädet-ylhäällä
Miten teillä:
  • Johdetaanko työhyvinvointia ja osaamista kokonaisvaltaisesti, strategisista lähtökohdista käsin?
  • Kytketäänkö osaamisen kehittäminen aidosti organisaation ydinosaamiseen?
  • Tuodaanko osaamistarpeet näkyväksi ja mitattavaan muotoon?
  • Johdetaanko työhyvinvointia aidosti vai onko työhyvinvointiin panostaminen enemmänkin satunnaista, irrallisista palasista koostuvaa toimintaa?
Tuemme teitä vastaamaan yllä oleviin kysymyksiin ”Kyllä!”. Panostamme PeopleUpissa tärkeisiin henkilöstöjohtamisen osa-alueisiin, strategisen osaamisen johtamiseen sekä strategisen työhyvinvoinnin johtamiseen. Analysoimme ja parannamme kanssanne olemassa olevia henkilöstökäytäntöjänne.

Tutustu osaamiskartoitukseen

Osaamiskartoitus

PeopleUp auttaa teitä toteuttamaan räätälöidyn osaamiskartoituksen, jonka avulla tunnistamme organisaationne ydinosaamistarpeet, osaamisenne nyky- ja tavoitetilan, osaamisgapit sekä niihin liittyvät osaamisriskit. Osaamiskartoitus tuo organisaatiossanne tarvittavan osaamisen ja sen puutteet näkyviin selkeässä ja mitattavassa muodossa.

Kehittämis- ja kartoituspalvelumme pohjautuvat positiivisen psykologian ja myönteisen työhyvinvoinnin, työn imun tieteelliseen viitekehykseen ja tutkittuun tietoon. Toteutamme kehittämisen kuitenkin vahvan käytännönläheisesti ja toiminnallisesti, arjen teoin.
organisaation-kehittaminen_peopleup

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää.
Voit varata ajan myös ilmaiseen konsultaatioon (20 min.) ajatusten vaihtoon.
Mainitse siitä yhteydenottolomakkeella.

Tutustu tapahtumiin

Tutustu blogiin