Tuloksekas johtaminen

Tämän päivän esihenkilötyön haasteet ovat moninaiset jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä ja usein haksahdetaan inhimillisesti negatiiviseen viitekehykseen ja ratkomaan päivittäisiä ongelmia ja ”tulipaloja. Me tarjoamme mahdollisuuden panostaa kokonaisvaltaisesti esihenkilöiden kykyjen optimointiin ja piilevän potentiaalin löytymiseen, tietoisiin vuorovaikutusvalintoihin esihenkilötyössä sekä hyvinvoivaan työyhteisöön tuloksekkaan johtamisen kautta.

Valmennuksissamme ja työpajoissamme vahvistamme johtajien ja esihenkilöiden hyvinvointia ja suorituskykyä, jotta heidän toimijuus ja laadukas esihenkilötyö onnistuu tilanteessa kuin tilanteessa.

Laadukasta johtamista ja erinomaista henkilöstökokemusta

Teemme pitkäjänteistä ja systemaattista työtä laadukkaan johtamisen edistämiseksi suomalaisessa työelämässä. Näemme esihenkilötyössä vahvuuksien ja voimavarojen tunnistamisen olevan kaiken perusta johtajana onnistumisessa ja kehittymisessä. Toimimalla vahvuuksista käsin ja hyvällä energialla voi saavuttaa todellisen erinomaisuuden esihenkilönä. Onnistumisen avaimena on käyttää johtamisvahvuuksia oikeissa tilanteissa ja juuri sopivasti, ei yli- eikä alisuorittaa.

Esihenkilöihin kohdistuvat kovat odotukset organisaatioissa ja mahdollistamme asiakkaidemme hyvinvoinnin ja aikaansaamisen vahvistamalla yksilöiden ja esihenkilöryhmien tavoitteellisuutta, yhtenäisten esihenkilötyön toimintamallien muotoilua, muutosketteryyttä ja realistista optimismia.

Millaista esihenkilö tai johtamisvalmennusta tarvitsette?

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja johtamiseen! Kuuntelemme ja kohtaamme asiakkaan ihmiseltä ihmiselle ja räätälöimme valmennuksen tarpeisiinne. Voitte myös valita tarpeen mukaan valmiin kokonaisuuden.

Valmennustarjonnastamme löydät muun muassa seuraavat kokonaisuudet:

 • Itseohjautuvan tiimin johtaminen – tilaa tästä itseohjautuvan tiimin viitekehyksemme
 • Valmentava johtaminen
 • Työn imu – työhyvinvoinnin johtaminen arjessa
 • Johtamistaidot digitaalisessa ajassa ja ympäristössä
 • Aikaansaamisella tuloksellisuutta- muutosketteryys, tavoitteellisuus, itsemyötätunto
 • Johtaminen edistämässä hyvintointia ja suorituskykyä
 • Esihenkilön hyvinvointi ja suorituskyky
 • Muutosjohtaminen
 • LEAN-johtaminen arjessa

Valmennusten johtotähtinä voimavara- ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa 

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää. Voit varata ajan myös ilmaiseen konsultaatioon (20 min.) ajatusten vaihtoon. Mainitse siitä yhteydenottolomakkeella.

  Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan PeopleUP markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

  Tutustu tapahtumiin

  Tutustu blogiin