PeopleUPKoulutus

YRITYSVASTUUN MERKITYS STRATEGIASSA JA JOHTAMISESSA

Ajankohta ja kesto: 11.10. klo 9-11
Vuorovaikutteinen etäkoulutus

Vastuullisesti toimivat yritykset ovat kannattavampia kuin muut yritykset – Yrityksen vastuullinen toiminta osaksi kilpailustrategiaa!

Yrityksen vastuullisen toiminnan pitäisi olla kiinteä yrityksen strategian kehittämistä ja uusien kilpailuetujen hakemista. ESG (Environment, Society, Governance) ei kuitenkaan tarjoa parhaita työkaluja yritysvaikutusten mittaamiseen eikä niiden kehityksen todentamiseen.

Vastuullisuuskeskustelu keskittyy liiaksi yrityksen sisäisen toiminnan arviointiin (jalanjälkiin), kun huomio pitäisi siirtää yrityksen tuotteiden ja palveluiden ulkoisiin vaikutuksiin (kädenjäljet).

Koulutuksen jälkeen:

  • Saat käsityksen, millaisia nykyisin käytössä olevia mittareita parempia menetelmiä vaikutusten todentamiseen tarvitaan.
  • Olet oppinut nettovaikutusmenetelmän perusteet ja tutustut menetelmän käyttöön yritysvaikutusten kehittämisessä.
  • Pääset pohtimaan strategian kehittämistä yritysvaikutusten avulla sekä miten johtaminen ja kulttuuri liittyvät vastuullisuuteen?

Kenelle:

Organisaatioiden ylin johto, keskijohto, esihenkilöt ja HR-henkilöstö sekä muut yritysvastuusta kiinnostuneet henkilöt.

Bonushyöty osallistujille – Koulutuksen opit arkeen!

Koulutuksen jälkeen osallistujille lähetetään opas ”5 askelta, joilla tuoda vastuullisuus osaksi strategiatyötä ja johtamista”, jonka avulla koulutuksen opit saa vietyä käytäntöön.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Eventium Oy:n kanssa. Valmentajana toimii yritysvastuullisuuden ja johtamisen asiantuntija, työelämäprofessori Jorma Turunen.

Jorma Turunen
Työelämäprofessori Jorma Turunen on tuotantotalouden tekniikan tohtori, joka teki väitöskirjansa yrityksen taloudellisen menestyksen ja vastuullisen toiminnan välisestä suhteesta.
Aikaisemmin hän on toiminut mm. Teknologiateollisuus ryn, Finpro ryn, Stonesoft Oyj:n ja PCA Infocom Finance Oyn toimitusjohtajana, Comptel Oyj:n myynti ja markkinointijohtana, johtotehtävissä Telecom Finland Oy:ssä sekä yli 30 teknologiayrityksen hallituksen jäsenenä tai puheenjohtajana.
Tällä hetkellä hän toimii 7 kasvuyrityksen hallituksen jäsenenä, joista yhdessä puheenjohtajana. Jorma toteuttaa Puhetta Yritysvaikutuksista Podcastia, jossa hän monipuolisesti keskustelee vieraiden kanssa vastuullisesta yritystoiminnasta.

Koulutuksen sisältö:

  • Yrityksen kannattavuuden ja vastuullisuuden välinen suhde
  • Miksi vastuullisen toiminnan pitäisi olla osa yrityksen strategiaa?
  • Nykymittareiden puutteet
  • Nettovaikutusmenetelmän esittely ja käyttö yritysvaikutusten kehittämiseen
  • Miten yrityksen vastuullisuustarina, johtaminen ja kulttuuri liittyvät kokonaisuuteen?

Palautteita:

Oli hyvä, että Jorma korostaa kädenjälkien merkitystä. Niistä puhutaan aivan liian vähän.

On helppo olla samaa mieltä siitä, että vastuullisuus lähtee omistajan arvoista.

Hinta

297 euroa / hlö (+ alv 24%). Valmennukseen sisältyy sähköinen koulutusmateriaali sekä tallenne, joka on koulutuksen jälkeen kahden viikon ajan osallistujien katsottavissa.

Ryhmäetuhinnat:
Samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 257 euroa / hlö (+ alv 24%).
Kolme tai useampi osallistujaa: 197 euroa / hlö (+ alv 24%).

Myös tiimi- sekä yritys- ja organisaatiokohtaisena, pyydä tarjous!

Ilmoittautumisen peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Varaa paikkasi koulutukseen

TIlmoittaudu koulutukseen valitsemalla oikea koulutus ja täyttämällä lomake. Muistathan ilmoittaa myös osallistujien nimet ja sähköpostit. Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiin.