Menestyvä työyhteisö

TYÖN IMUA JA SUORITUSKYKYÄ TYÖYHTEISÖTAITOJEN SIIVITTÄMÄNÄ

Taitavinkaan esihenkilö ei voi onnistua yksin…? Työhyvinvoinnin rakentamisessa tarvitaan myös työyhteisön panosta. Kannattaa siis panostaa myös sosiaalisiin voimavaroihin!

Työyhteisöjen vuorovaikutuksessa ja yhteistyössä ilmeneviä hyvinvointia eli työn imua edistäviä voimavaroja on mahdollista rakentaa ja vahvistaa päivittäisessä arjen työssä. Jokainen työyhteisön jäsen voi olla toisilleen sosiaalinen voimavara ja vaikuttaa koko tiimin myönteiseen hyvinvointiin, työn imuun. Ja mikä parasta, työn imu on tarttuvaa! Kun sitä saadaan viritettyä, sillä on taipumus tarttua tiimissä ja koko organisaatiossa, asiakkaita unohtamatta.

Viritämme tiimien yhteisöllistä työn imua tehokkaiden työyhteisövalmennustemme avulla. Panostamme tiimien yhteisöllisten voimavarojen vahvistamiseen vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen sekä tiimityövalmiuksien kehittämisen kautta. Tehostamme valmennusten vaikuttavuutta tarvittaessa vuorovaikutus- ja käyttäytymistyylityökalujemme avulla: Everything DiSC®, Luontaiset taipumukset, Peili tai Insights.

Sovitamme valmennuksemme räätälöimällä ne juuri teidän yksilöllisten tarpeidenne pohjalta vaikuttavaksi kokonaisuudeksi. Voitte myös valita valmiit valmennussisällöt moduloitujen valmennuskonseptiemme pohjalta:

  • Työn imua! – työpajat
  • Vuorovaikutuksen voimaa​ – työyhteisövalmennus
  • Yhdessä olemme enemmän – tiimivalmennus
  • Tehokas tiimityö LEAN-organisaatiossa​ – tiimivalmennus

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää. Voit varata ajan myös ilmaiseen konsultaatioon (20 min.) ajatusten vaihtoon. Mainitse siitä yhteydenottolomakkeella.

Tutustu tapahtumiin

Tutustu blogiin