Tarinamme

STARTTI 2009

PeopleUPn tarinan pohja luotiin vuonna 2009 työskennellessäni Itellassa nyk. Posti, jossa vedin muutosjohtamisen hanketta nimeltä KAMU-Kaikki mukana muutoksessa. Rakensimme yrityksen sisällä yhdessä muutosmallin, joka lähti strategiasta, arvoista ja konkreettisista muutostilanteista. Henkilöstö otettiin monipuolisesti mukaan muutokseen, arvostettiin ihmisiä ja heidän näkemyksiään. Vaikuttavuus ja tulokset näkyivät hyvinvointina, liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa sekä onnistuneessa hankejohtamisessa (Vuoden 2009 Henkilöstötekopalkinnon perustelut.) Opin menestyksekkään muutoksen edistämisen organisaatiotasolla ja yksilöiden potentiaalin tukemisen arjessa sekä yhdessä tekemisen voiman. ​

PEOPLEUP

Viimeiset 10 vuotta olen kollegoideni kanssa yhdessä valmentanut, coachannut ja sparrannut organisaatioiden ja yksilöiden menestyksekästä muutosta sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Yhteiset upeat asiakasprojektit vahvistivat meitä ja meistä on muodostunut upea ja osaava porukka. Tiiminä näimme, että yhdessä olemme enemmän!

 PeopleUp oli syntynyt.  People to People!

TOIMINTATAPAMME

Olemme rohkeita, innostuneita ihmisen potentiaalin kehittämisestä ja annamme oman täyden potentiaalimme asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Jaamme oman osaamisemme asiakkaidemme hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämiseen ja menestymisen varmistamiseen monipuolisten palvelujen kautta.

 Huolehdimme hyvinvoinnistamme ja päivittäisistä nauruista, koska näemme parhaiden ideoiden ja innovaatioiden syntyvän luottamuksellisessa ja hyvässä tunneilmapiirissä. Hyödynnämme työssämme digitaalisuutta ja jatkuva oppiminen on vahvuutemme. Työmme tuloksena syntyy työn imua organisaatioihin.

JOHTOTÄHTEMME

Perusajatuksenamme on suorituskyvyn tukeminen monipuolisesti ja käytännönläheisesti työn imua vahvistamalla. Ihmisten ja organisaatioiden halutessa menestyä ja voida hyvin autamme kehittymisessä, vahvuuksien hyödyntämisessä ja suoriutumisessa sekä ajatusten ja paineiden säätelyssä. Näemme hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kulkevat käsikädessä.

Viitekehyksemme pohjautuu positiivisen psykologian tieteenalaan – hyvinvoinnin, voimavarojen ja vahvuuksien edistämiseen, unohtamatta vastoinkäymisiä ja negatiivisia tunteita.  

Tehtävämme on tukea asiakkaidemme menestystä ja muuttaa maailmaa askel kerrallaan hyvinvoivemmaksi asiakkaidemme kautta!

ARVOMME
Tähän me uskomme tänään ja huomenna

IHMISELTÄ IHMISELLE

Arvostamme ihmisiä omina itsenään ja kuuntelemme ihmisiä herkästi. Menestyminen rakentuu aidosta  ymmärtämisestä ja empatiasta. Toimimme rinnalla kulkien ja ihmisten muutos- ja palautumiskykyä kasvattamalla. Toimimme eettisesti ihmisen kasvua tukien.

RGB_Erinomaisuus

ERINOMAISUUS

Olemme rohkeita, innostuneita ja omistautuneita ihmisiä ja annamme täyden potentiaalimme asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistamme, valtuutamme ja tuemme toisiamme saavuttamaan oman parhaamme. Jaamme oman osaamisemme asiakkaidemme hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämiseen ja menestymisen varmistamiseen. Työmme tuloksena syntyy vaikuttavuutta organisaatioihin.

RGB_Ketteryys

KETTERYYS

Uudistumme ja kehitymme asiakkaidemme kanssa.  Otamme palautetta avosylin vastaan ja erinomainen asiakaskokemus on ylpeyden asia meille.   Huolehdimme hyvinvoinnistamme ja päivittäisistä nauruista, koska parhaat ideat ja innovaatiot syntyvät keveyden ja hyvän työilmapiirin kautta.

Hämeen ELY-keskus on myöntänyt PeopleUP:lle yrityksen kehittämisavustusta liiketoiminnan uudistamiseksi sekä digitaalisten palvelukonseptien luomiseksi työhyvinvointiin ja suorituskykyyn.