Hyvinvoiva yksilö

TYÖN IMUA JA SUORITUSKYKYÄ YKSILÖLLISIÄ VOIMAVAROJASI HYÖDYNTÄMÄLLÄ

Yksilölliset voimavarat vahvistavat työn imun kokemuksia. Ne luovat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti koko elämääsi ja suojaavat sinua myös elämän vaikeissa tilanteissa.

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää ja vahvistaa omia voimavarojasi hyvinvointisi puolesta! Voit aloittaa sen jo tänään.

Yksilöllisten voimavarojen vahvistaminen keskittyy vahvasti positiiviseen psykologiaan – keskiössä ovat hyvinvointisi, voimavarojesi ja vahvuuksiesi edistäminen.

Annamme Sinulle eväitä omien voimavarojesi ja niiden puutteiden tunnistamiseen sekä niiden kehittämiseen inhimillisten ”Ihminen ihmiselle” valmennustemme kautta. Panostamme sellaisten voimavarojen kehittämiseen, joihin sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa. Annamme valmiuksia myös oman työn tuunaamiseen, minkä avulla voit pyrkiä vaikuttamaan yksilöllisten voimavarojesi lisäksi myös työssäsi ja työympäristössäsi oleviin voimavaroihin tai puuttuvien voimavarojen kehittämiseen.

Itsemyötätunto hyvinvoinnin välineenä

IHMISELTÄ – IHMISELLE – KOHTAAMISIA, KESKUSTELUA, KEHITTYMISTÄ

Edistämme valmennuksissamme potentiaalin, itsetuntemuksen ja  vuorovaikutustaitojen vahvistumista, vuorovaikutusvalintojen merkityksen kirkastamista sekä ihmistuntemuksen ymmärtämisen syventämistä. Voimavarakeskeisen ajattelun ja positiivisen psykologian kautta tuomme arkeesi uusia näkökulmia, realistista myönteisyyttä ja työkaluja kukoistavaan elämään.    

Voit osallistua yksilöllisesti avoimiin valmennuksiimme ja webinaareihimme sekä coachingiin. 

Yksilövalmennukset voidaan toteuttaa myös organisaatiokohtaisina räätälöityinä toteutuksina tai perustuen valmiisiin valmennussisältöihin moduloitujen valmennuskonseptiemme pohjalta:

KUKOISTAVA TULEVAISUUS YHDESSÄ!
  • Myönteisyys arjessa
  • Vahvuuksilla menestyminen
  • Muutosketteryys ja jatkuva oppiminen- resilienssin vahvistaminen
  • Mindset ja menestyminen
  • Itsemyötätunto
  • Työn merkityksellisyys ja oman työn tuunaaminen

”En epäonnistunut. Löysin vain 10 000 tapaa, joilla hehkulamppu ei toiminut.”

Thomas Edison

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää. Voit varata ajan myös ilmaiseen konsultaatioon (20 min.) ajatusten vaihtoon. Mainitse siitä yhteydenottolomakkeella.

Tutustu tapahtumiin

Tutustu blogiin