Valmennukset

Kumppanuutta, hyvinvointia ja menestystä

Kumppaninanne olemme tukemassa strategista ja kokonaisvaltaista menestystänne. Tarjoamme yksilöllisiin tarpeisiinne sovitettuja valmennuspalveluita, jotka räätälöidään organisaationne tarpeiden pohjalta. Voitte valita suoraan myös valmiin, moduloidun valmennuskonseptin, jos täsmätarpeenne ovat jo tiedossa.

Täydennämme valmennuksiamme tehokkailla toiminta- ja vuorovaikutustyyliarviointityökaluillamme: Luontaiset taipumukset, Everything DISC®, Peili ja Insight. Työkalut auttavat yksilöitä tunnistamaan ja hyödyntämään omaa ja muiden ihmisten erilaisuutta. Ne tarjoavat henkilökohtaisia ja tehokkaita oppimiskokemuksia itsetuntemuksen ja viestinnän kehittämiseksi. Voit tilata arvioinnin itsellesi myös ilman valmennukseen osallistumista verkkokaupastamme.

valmennukset

Tutustu valmennuspalveluihimme

Valmennuspalvelumme pohjautuvat positiivisen psykologian ja myönteisen työhyvinvoinnin, työn imun tieteelliseen viitekehykseen ja tutkittuun tietoon. Toteutamme valmennukset kuitenkin vahvan käytännönläheisesti ja toiminnallisesti, arjen teoin.

Postiviinen ja rohkea johtaminen

Mistä tunnistaa huippumenestyvän organisaation? Hyvinvoivasta, pystyvästä ja rohkeasta henkilöstöstä! Koulutusohjelmassa on fokuksessa positiivinen ja rohkea johtaminen.

Menestyvä työyhteisö

Esihenkilön on haastavaa onnistua ilman työyhteisön panosta. Työhyvinvoinnin rakentuminen edellyttää myös työyhteisöltä rakentavia vuorovaikutus- ja yhteistyö- sekä tiimitaitoja.

Hyvinvoiva yksilö

Yksilöllä on myös henkilökohtainen vastuu ja mahdollisuus edistää itse omaa hyvinvointiaan. Lue lisää positiivisen psykologian yksilövalmennuksista.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää. Voit varata ajan myös ilmaiseen konsultaatioon (20 min.) ajatusten vaihtoon. Mainitse siitä yhteydenottolomakkeella.

Tutustu tapahtumiin

Tutustu blogiin